
Sprit Delivery
- Comanda minimă: 50.00RON
- Orar livrări: Închis
- Informații
Comenzile se vor onora in termen 24 de ore de la preluare
Restaurantul este momentan închis, însă poți plasa o precomandă care va fi preluată după ora deschiderii. Mulțumim pentru înțelegere!
Vin Alb Romania/Moldova - Sticla

Crama La Salina - Issa Sauvignon Blanc - sec
Sauvignon-ul Blanc, vinificat în stilul Lumii Noi, aduce în pahar o plăcută vioiciune.
Cu o culoare galben pal, strălucitoar... Detalii
Cu o culoare galben pal, strălucitoar... Detalii






Domeniile Franco Romane - Rendez Vous - FR demisec
Fetească Regală, vin alb demisec, 13.9%,
2021
2021

Domeniile Franco Romane - Rendez Vous - SB&TR demisec
Sauvignon Blanc& Tămâioasă Românească,
vin alb demisec, 12.9%, 2021
vin alb demisec, 12.9%, 2021

Domeniile Franco Romane - DFR - Feteasca Regala - sec - BIO
Fetească Regală, vin alb sec, 13.9%, 2021

Domeniile Franco Romane - DFR - Feteasca Alba - sec - BIO
Fetească Albă, vin alb sec ecologic, 12.9%,
2023
2023

Domeniile Franco Romane - DFR - Sauvignon Blanc - sec - BIO
Sauvignon Blanc, vin alb sec, 12%, 2023

Domeniile Franco Romane - DFR - Sauvignon Blanc&Tămâioasă Românească - demisec - BIO
Sauvignon Blanc&Tămâioasă Românească,
vin alb demisec, 12.5%, 2023
vin alb demisec, 12.5%, 2023

Domeniile Franco Romane - DFR - Tamaioasa Romaneasca Regala - demidulce - BIO
Tămâioasă Românească, vin alb demidulce, 12.9%, 2021





Bauer Rhein Riesling - demidulce
După presarea directă, mustul a rămas aproximativ 72 ore pentru clarificare înainte de a fi tras și fermentat în cisterne de... Detalii


Crama Nastase Feteasca Regala
eteasca Regală de la Crama Năstase este un vin aromat, de culoare galben pai, cu note olfactive de caise, struguri bine copți... Detalii




Domeniul Coroanei Segarcea Minima Moralia Sinceritate
Tămâioasă Românească, Viognier
Sec
Sec

Jelna Feteasca Regala - Amprenta Transilvaniei
O Fetească Regală tipică Transilvaneană. Proaspată şi vioaie cu note clare de iarbă proaspăt cosită, flori albe de câmp şi fl... Detalii
