Declarație de confidențialitate

1. PREVEDERI SPECIFICE REEA SRL APLICABILE INTERACȚIUNILOR CU PLATFORMA EEATINGH.RO

 

Aceste prevederi de tip Termeni și Condiții de Utilizare guvernează accesul Dumneavoatră la și utilizarea platformei EEATINGH.RO, accesibilă prin intermediul adresei Internet https://eeatingh.ro/ ("Platforma") și aplicațiile pentru platforme mobile EEATINGH, disponibile în cadrul platformelor Google Play Store și Apple App Store și orice alte informații, produse, servicii, platforme și/ sau aplicații care fac trimitere la acești Termeni și Condiții de Utilizare și vă informează cu privire la termenii și condițiile în care restaurantele noastre partenere vă livrează produsele lor prin intermediul platformei noastre.

 

Termenii și Condițiile de Utilizare trebuie citite, înțelese și asumate împreună cu Politica de Confidențialitate și întreaga Documentație REEA SRL în cea mai recentă formă în vigoare disponibile inclusiv la adresa de Internet https://www.reea.net/ro/privacy/. Un link către pagina de Internet care cuprinde textul acestor Termeni și Condiții de Utilizare este afișat pe fiecare pagină de Internet dedicată platformei EEATINGH.RO și în meniul din pagina principală a Aplicațiilor. Cu fiecare utilizare a informațiilor, serviciilor și/ sau produselor Website-ului sau ale Aplicațiilor, inclusiv prin deschiderea unei pagini de internet a Website-ului sau a unei secțiuni din Aplicații, sau prin apăsarea click pe un link afișat pe Website sau într-o acțiune în cadrul Aplicațiilor, Utilizator și Utilizatorul Înregistrat (astfel cum sunt definiți în

secțiunile de mai jos) recunosc și acceptă că au citit acești Termeni și Condiții de Utilizare,

sunt de acord în mod expres cu aceștia și se obligă să îi respecte. Termenii și Condițiile de Utilizare vă vor fi puși la dispoziție în momentul în care vă veți crea Contul de Utilizator sau la momentul înregistrării utilizând Facebook Connect conform prevederilor de mai jos, sau atunci când interacționați cu alte aplicații sau platforme ale terților, după caz.

Pentru orice întrebări privind Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate, vă invităm să ne contactați la adresa Google Email dpo.gdpr.reea.srl@aronsamu.com. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și

Condiții de Utilizare în întregime vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

 

2. Explicitarea relației dintre REEA SRL prin platforma EEATINGH.RO (Operator de date cu caracter personal) și Restaurante (Procesatori de date cu caracter personal)

 

Calitatea REEA SRL - acționând în interesele sale proprii specifice de afaceri, acționează în mod izolat sau în conexiune cu informațiile, produsele și/ sau serviciile oferite prin intermediul platformei EEATINGH.RO în calitate de Operator de date cu caracter personal când are loc o interacțiune cu platforma proprie.

 

 

Clientul final / Utilizatorul

Accesează

Restaurant Operator

REEA Procesator

REEA Operator

Restaurant Procesator

 

Restaurantele vor fi cel puțin procesatori întotdeauna (vor fi operatori dacă sunt contactați în mod direct și în afara oricărei interacțiuni cu platforma EEATINGH.RO), REEA dacă este implicată va fi după caz cel puțin Procesator sau Operator.

 

3. LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII REEA SRL - EEATINGH.RO ÎN RELAȚIA CU RESTAURANTELE

 

Restaurantele incluse în cadrul platformei EEATINGH.RO pot face trimiteri direct la platforma noastră în cadrul propriilor pagini de Internet pe care nu le administrăm în mod direct. Aceste trimiteri nu le exonerează de la respectarea întregului cadru de reglementare aplicabil în materia protecției datelor cu caracter personal și/ sau de la a oferi Utilizatorilor finali/ Clienților descrierea propriilor documente specifice, inclusiv dar fără limitare la cele de natura unor Termeni și condiții, Politici de Confidențialitate și/ sau Politici privind gestionarea informațiilor obținute prin intermediul utilizării Cookies.

Totalitatea prevederilor acestei secțiuni și ale acestui document se aplică și interacțiunilor cu paginile proprii ale Restaurantelor care sunt gestionate de către acestea în cadrul unor diverse medii de socializare (cu titlu exemplificativ în cadrul Facebook).

Au telefoane proprii de contact și adrese proprii de Email - sunt Operatori pentru aceste date - trebuie verificat dacă ele pot ajunge la noi în sistem

 

REEA SRL efectuează analize periodice cu privire la disponibilitatea restaurantelor, dar cu toate acestea gestionarea lor este la dispoziția directă a administratorilor lor specifici, și prin urmare, în consecința acțiunilor de actualizare și gestionare a acestora puteți întâmpina erori temporare, sau în anumite situații chiar vulnerabilități. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru accesarea lor inclusiv accidentală, aceasta din urmă având loc pe răspunderea personală a Utilizatorilor finali/ Clienților, pe care îi atenționăm pe această cale cu titlu exemplificativ că pot întâmpina erori și/ sau se pot supune unor vulnerabilități care nu au loc din vina noastră. Dacă vă aflați într-una dintre aceste situații, vă rugăm contactați-ne de urgență utilizând datele de contact din secțiunea dedicată de mai jos (în special RMSI privind aspecte legate de securitatea informațiilor).

 

Orice înțelegere cu consecințe juridice (inclusiv dar fără limitare la act juridic unilateral și/ sau contract) în cadrul ofertei de livrare de pe această platformă este încheiat între Dumneavoastră și Restaurantul asociat, iar pentru furnizarea de informații și servicii specifice acestui site de Internet REEA SRL - EEATINGH.RO este o înțelegere cu consecințe juridice (inclusiv dar fără limitare la act juridic unilateral și/ sau contract) între Dumneavoastră și platforma REEA SRL - EEATINGH.RO.

 

4. Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru EEATINGH.RO

 

Când accesați site-ul nostru Internet pentru a vă inspira pentru următoarea comandă, dar nu vă înregistrați sau nu comandați, colectăm următoarele date cu caracter personal:

 

Categorii de date cu caracter personal

Descriere

Informații despre dispozitiv

Numărul de IDentificare al dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare

Informații privind conexiunea

Ora si data accesului, adresa IP corespunzătoare


Aceste informații sunt colectate pentru a vă afișa site-ul Internet vizitat. De asemenea, ne limităm la ceea ce este absolut necesar pentru a ne asigura că respectăm principiul de minimizare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

5. Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru, vă înregistrați și/ sau comandați

 

După cum am expus și mai sus, respectăm principiul minimizării. Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite. Pe lângă datele colectate în mod anonim, atunci când vă înregistrați pentru a opera comenzi sau pentru a accesa secțiunea de cont personal în cadrul site-ului Internet EEATINGH.RO, vă solicităm să ne furnizați o serie de date adiționale în mod direct, sau putem obține asemenea date în mod indirect de la o terță parte sau de la un serviciu extern (inclusiv dar fără limitare la cazul în care utilizați Facebook Connect).

 

Aceste date sunt:

 

Categorii de date cu caracter personal

Descriere

Date de acces

Utilizator, ID-Utilizator, Parolă

Informații despre dispozitiv

ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului

Informații privind conexiunea

Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol

Date de comunicare

Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin Email)

Alte informații

Datele pe care ni le furnizați în mod voluntar în timp ce utilizați site-ul, aplicația sau alte activități conexe (inclusiv adresa de livrare în cazul în care comandați), dar și din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme)

 

Dacă ne furnizați date personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți acordul prealabil al acelei persoane. În acest caz, trebuie să informați aceste persoane despre modul în care procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

 

6. Scopuri definite și temeiul juridic

 

REEA SRL colectează datele Dumneavoastră personale numai atunci când este necesar și scopul este legal și definit anterior. Informațiile din (paranteze) reprezintă temeiul legal pe care se bazează procesele respective. Mai jos am dori să vă oferim mai multe informații privind scopurile și temeiul juridic:

 

  1. Relații clienți

 

Atunci când contactați Serviciul Clienți pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizați. De exemplu, motivul pentru care ne-ați contactat, pentru care comanda nu v-a mulțumit sau dacă la livrare existau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ați contactat, datele personale pot varia. Pe măsură ce vrem să îmbunătățim serviciile noastre pentru Dumneavoastră, stocăm comunicarea în contul Dumneavoastră. În acest fel, veți primi un răspuns rapid și mulțumitor.

Categorii de date cu caracter personal:

  • Date despre cont

  • Date de acces

  • Date de comunicare

Bază legală:

Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comanda Dumneavoastră și pentru a vă livra produsele alimentare (îndeplinirea contractului).

Dar este, de asemenea, în interesul nostru de afaceri să vă oferim cea mai bună experiență de câștig (interes legitim).

 

  1. Procesul de primire și livrare comandă

 

După ce ați plasat comanda, anumite procese rulează în fundal. Am atribuit comanda Dumneavoastră contului Dumneavoastră în funcție de faptul că sunteți un client înregistrat sau un oaspete. Vă trimitem comanda la restaurantul respectiv și verificați dacă ați primit comanda.

Categorii de date cu caracter personal:

  • Date de acces

  • Informații despre cont

  • Date de comunicare

  • Informații despre dispozitiv

  • Informații despre comandă

Bază legală:

Pentru a vă trimite comanda și pentru a ne informa restaurantele partenere, avem nevoie de datele Dumneavoastră cu caracter personal (îndeplinirea contractului).

 

  1. Pază și protecție

 

Vrem să vă oferim Dumneavoastră și tuturor clienților noștri cele mai bune servicii. Din păcate, nu fiecare vizitator al site-ului nostru este binevoitor. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că v-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ați primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția Dumneavoastră.

Categorii de date cu caracter personal:

  • Date de conectare

  • Date de acces

Bază legală:

Suntem obligați din punct de vedere legal să vă protejăm datele în mod corespunzător (respectarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

 

7. Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele Dumneavoastră cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul REEA SRL (inclusiv departamente, filiale și/ sau puncte de lucru ale REEA SRL), procese de securitate a rețelelor și a informațiilor.

 

Folosim datele dvs. personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția ca drepturile și libertățile Dumneavoastră să nu prevaleze. Pentru a concilia interesele noastre cu drepturile Dumneavoastră, am introdus mecanisme adecvate de operare. Procesele descrise mai jos au fost supuse unui test în patru direcții pentru a vă asigura că drepturile și libertățile nu vă sunt afectate de prelucrarea noastră. Ca parte a testului în 4 direcții, verificăm mai întâi dacă datele colectate sunt (a. Testarea datelor cu caracter personal) date personale. Apoi testăm dacă scopul este legitim (b) (Testul scopului) și datele cu caracter personal care trebuie colectate respectă principiile procesării datelor (c) Testul de necesitate) și, în final, un echilibru de interese (d. Test de echilibrare). Putem presupune în mod rezonabil și, de asemenea, ne asigurăm că vă putem proteja datele de orice risc, le vom procesa pe baza legală principală a consimțământului exprimat de Dumneavoastră în mod liber și în lipsa oricărei constrângeri, sau în subsidiar pe baza unui interes legitim. Aceste procese includ:

 

Proces bazat pe interes legitim

Explicație

Publicitate

Vă vom trimite un Email pentru a vă oferi cupoane, reduceri și promoții, pentru a efectua sondaje de opinie și studii pentru a ne îmbunătăți serviciile. Puteți contesta prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu fiecare Email. Desigur, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la adresa Google LLC Email dpo.gdpr.reea.srl@aronsamu.com dacă doriți să obiectați în legătură cu prelucrarea datelor Dumneavoastră. în scop publicitar sau pentru informații suplimentare cu privire la această întrebare.

Temeiul gestiunii datelor cu caracter personal îl constituie consimțământul Dumneavoastră exprimat în mod liber și în lipsa absolut oricărei constrângeri.

Marketing prin Email

Ne dorim să prevenim buletinele informative generice și măsurile de marketing neoperate. Prin urmare, vom selecta tranzacțiile care se potrivesc intereselor Dumneavoastră și vă vom contacta dacă credem că informațiile ar putea să vă fie de ajutor. Puteți contesta prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu fiecare Email. Desigur, puteți, de asemenea, să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la adresa Google LLC Email dpo.gdpr.reea.srl@aronsamu.com dacă doriți să obiectați referitor la prelucrarea datelor Dumneavoastră în scopuri publicitare sau pentru informații suplimentare cu privire la această problemă.

Temeiul gestiunii datelor cu caracter personal îl constituie consimțământul Dumneavoastră exprimat în mod liber și în lipsa absolut oricărei constrângeri.

Date de măsurare

Pentru a ne îmbunătăți serviciile, vom colecta diferite date de măsurare, pe care nu le putem aloca pentru Dumneavoastră sau pentru un profil. Acest lucru ne ajută să optimizăm reclamele noastre.

Temeiul gestiunii datelor cu caracter personal îl constituie interesul nostru legitim.

Fuziune și achiziție, schimbare de proprietate

De asemenea, vă informăm că, în cazul unei fuziuni cu sau achiziționarea de către o altă societate, vom dezvălui informații societății respective. Desigur, vom cere societății să respecte reglementările legale privind protecția datelor.

Temeiul gestiunii datelor cu caracter personal îl constituie interesul nostru legitim.

Evaluarea calității

Pentru a vă oferi servicii în permanență mai bune, evaluăm în mod regulat succesul sau cauzele potențiale ale măsurilor de marketing nereușite. Pentru aceasta, analizăm, de exemplu, dacă buletinele noastre de știri sunt deschise, iar conținutul este de asemenea ales.

Temeiul gestiunii datelor cu caracter personal îl constituie interesul nostru legitim.

 

8.Când ștergem datele Dumneavoastră

 

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Regulile exacte de ștergere sunt definite în conceptele noastre specifice de ștergere. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. În cadrul noțiunilor noastre de ștergere am definit diferite clase de date și perioade de ștergere a regulilor atribuite acestora. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

 

Vom șterge datele Dumneavoastră personale dacă doriți și ne anunțați în acest sens.

 

În funcție de specificul prelucrării și al obligațiilor impuse de legislația în vigoare, perioada de stocare a datelor poate varia de la câteva zile la un număr de ani. Menționăm că perioada de stocare include perioada de arhivare. Astfel, perioada de stocare este strâns legată de perioada de valabilitate a unor documente emise, relativă la scopul prelucrării și poate fi influențată de prevederi legale cu privire la prescripția unor fapte prevazute în Codul Penal, Civil ori alte acte normative în vigoare.

 

Vă asigurăm că în toate situațiile vom analiza prompt posibilitatea ștergerii cât mai urgentă a datelor din toate sistemele în care prelucrarea acestora nu mai este necesară ori nu mai corespunde scopului pentru care au fost colectate (de exemplu, vom putea șterge contul dintr-o listă de marketing, în așa fel încât să nu mai primiți înștiințări în viitor, dar nu putem șterge facturile emise dacă au fost achiziționate bunuri ori servicii, existând prevederi legale specifice cu privire la termenele de păstrare impuse de Codul Fiscal). Totodată avem obligația să vă contactăm dacă există un temei legal (cum ar fi o breșă de securitate în care au fost compromise date financiare, ori analiza efectuată indică posibilitatea să fiți afectat din punct de vedere material și/ sau moral).

 

 

Pe baza celor de mai sus, putem afirma că politicile REEA SRL prevăd, în conformitate cu cadrul normativ actual în vigoare, perioade de stocare a datelor cu caracter personal de la 30 zile până la 70 ani. De la caz la caz, perioada necesară ștergerii în cazul unor cereri specifice va fi comunicată în răspunsul cererii Dumneavoastră.

Specific domeniului https://eeatingh.ro/:

  • Log-urile (jurnalele) web și cele rezultate din sistemele de securitate vor fi păstrate 12 luni în baza legislației și al interesului legitim (analiza sistemelor de securitate, îndeplinirea unor obligații contractuale).

  • Datele statistice se vor păstra în mod granular 12 luni, iar agregate pe o perioadă maximă de 3 ani.

  • Datele de identificare trimise prin intermediul formularului de contact vor fi păstrate pe o perioada de 12 luni în situațiile în care nu se ajunge sub incidența unei relații contractuale.

 

9. Cui dezvăluim datele Dumneavoastră

 

În secțiunea următoare vă rugăm să vă informați în legătură cu cine și în ce condiții vă vom transfera datele. Mai mult, dorim să fim transparenți și în ceea ce privește țările cărora le transferăm datele.

 

10. Ce terțe părți au acces la datele cu caracter personal

 

Nu furnizăm datele Dumneavoastră unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, uneori obținem serviciile furnizorilor selectați și le putem oferi un acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele noastre. Toți destinatarii de date trebuie să respecte cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și să demonstreze nivelul de protecție al datelor conform procedurilor noastre interne.

 

În cele ce urmează, vă informăm în mod transparent și ușor de înțeles cu privire la toți destinatarii de date, concomitent cu motivele aferente:

 

  1. 1. Furnizor extern de servicii

 

După cum v-am indicat deja mai sus, nu numai că avem o comunicare în cadrul membrilor grupului nostru, dar și cu furnizorii externi de servicii. Ei sprijină operațiunile noastre de afaceri în evaluarea și optimizarea campaniilor noastre de marketing, dar și în furnizarea de publicitate personalizată, furnizarea de soluții IT și infrastructură sau securitatea operațiunilor noastre comerciale, cum ar fi identificarea și rezolvarea disfuncționalităților.

 

  1. 2. Membrii ai Grupului REEA SRL

 

Într-un grup este uneori necesară utilizarea eficientă a resurselor. În acest context, ne sprijinim reciproc în cadrul Grupului nostru în optimizarea proceselor noastre. Deoarece chiar și cunoștințele despre datele cu caracter personal reprezintă prelucrarea datelor, am dori să vă informăm în mod corect că angajații selectați ai altor membri ai grupului pot de asemenea să aibă acces limitat la datele despre clienți.

În plus, oferim conținut și servicii comune. Aceasta include, de exemplu, suportul tehnic al sistemelor.

Nu veți primi buletine informative sau alte informații de marketing de la alți membri ai grupului.

 

  1. 3. Autoritățile de urmărire penală și procedurile judiciare

 

Din păcate, se poate întâmpla ca unii dintre clienții și furnizorii noștri de servicii să nu se comporte corect și să ne facă rău. În aceste cazuri nu suntem obligați doar să predăm date cu caracter personal din cauza obligațiilor legale, dar este și în interesul nostru să prevenim daunele și să ne punem în aplicare protecțiile la care suntem îndreptățiți în mod legitim și să respingem pretențiile nejustificate.

 

11. ACCESAREA PLATFORMEI FACEBOOK (FACEBOOK CONNECT)

 

Folosim Utilitarul de redirecționare a publicului personalizat al site-urilor Facebook Inc. (Palo Alto din California, 1601 S. California, CA 94304, Statele Unite ale Americii, "Facebook"). În cazul în care aveți un cont de utilizator pe Facebook și acest lucru este identificabil utilitarului pe baza cookie-urilor Facebook existente, acest instrument va genera un cont de control non-personal, care va fi transmis către Facebook pentru scopuri de analiză și marketing. Pe de altă parte, vă criptăm adresa Email și o trimitem în formă criptată pe Facebook. Prin recunoașterea cookie-urilor și transmiterea informațiilor criptate, Facebook vă poate oferi recomandări de produse vizate ca bannere publicitare personalizate pe Facebook.

Puteți contesta utilizarea publicului personalizat pe site-ul Facebook la adresa https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/ .


12.Notă privind posibilitățile și canalele de contact:

 

  • DPO (Data Protection Officer, Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, Ofițer cu protecția datelor personale)

Pentru exercitarea drepturilor prevăzute în prezenta politică, pentru informații adiționale cu privire la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal de către REEA SRL, pentru orice chestiuni care implică date cu caracter personal și în special în cazul în care sunt implicate persoane minore conform prevederilor normative în vigoare, vă notificăm dreptul și obligația de a contacta imediat și fără întârziere ofițerul responsabil cu protecția datelor cu caracter personal al REEA SRL (DPO, Data Protection Officer, Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, Ofițer cu protecția datelor personale)

 

Societatea comercială:

ARON SAMU PHD LLM ESQ SRL

Numele ofițerului desemnat cu protecția datelor cu caracter personal: Dr. Áron Samu, LL.M., Esq.

Număr telefon mobil: 0040743773239 = 00407GDPREADY

Email (adresă Google LLC Email): dpo.gdpr.reea.srl@aronsamu.com

Adresa: Str. Horea Nr. 80-82 Ap. 6, Mun. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, România, cod poștal 400275

Vă notificăm obligația de a nu include niciun fel de informații cu caracter personal ori fișiere atașate decât dacă vom solicita expres acest lucru.

 

  • RMSI (responsabil al sistemului de management cu securitatea informațiilor)

În situația în care dețineți informații cu privire la încălcarea unor norme de securitate, ori dețineți informații asupra unei breșe de securitate vă rugăm să contactați responsabilul sistemului de management al securității informației la adresa Email rmsi@reea.net.

Vă notificăm obligația de a nu include niciun fel de informații cu caracter personal ori fișiere atașate decât dacă vom solicita expres acest lucru.

 

  • Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Datele de contact direct ale autorității naționale sunt prezentate la adresa de internet actualizată pe care vă invităm să decideți să o consultați, în prezent www.dataprotection.ro (data ultimei accesări 31 Mai 2018).

 

Adresa: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, București

Telefon: 0040 21 252 5599

Fax: 0040 21 252 5757

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Site Internet: http://www.dataprotection.ro/

 

  • Operatorul datelor cu caracter personal

Operatorul datelor cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul paginilor prezentate la adresa https://eeatingh.ro/ este:

 

Societatea Comercială:

SC REEA SRL

RO 10966500

J26 / 628 / 1998

Str. Republicii, Nr. 41, 540110, Târgu Mureș, România

Telefon: +40 365 410 942

Email: office@reea.net

 

13. Notă privind accesarea platformei EEATINGH.RO de către minori

 

REEA SRL nu colectează și nu procesează date cu caracter sensibil, ori despre minori prin intermediul paginilor disponibile la adresa de internet https://eeatingh.ro/. Vă notificăm în mod expres obligația de a nu transmite niciun fel de date cu caracter personal, în mod voluntar ori accidental prin intermediul formularelor puse la dispoziție.

De asemenea vă notificăm în mod expres obligația de a nu introduce niciun fel de informații cu caracter personal în paginile care vă oferă posibilitatea de a furniza sau posta comentarii.

Persoanele considerate minore conform legislației aplicabile sunt obligate să solicite asistența reprezentanților lor legali și să ne contacteze imediat la adresa Google LLC Email dpo.gdpr.reea.srl@aronsamu.com.

 

14. Notă privind drepturile Dumneavoastră și modul în care le respectăm

 

REEA SRL depune toate eforturile rezonabile pentru a respecta drepturile utilizatorilor domeniului https://eeatingh.ro/. Drepturile asupra datelor cu caracter personal sunt:

 

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal - În mod rezonabil și gratuit, aveți dreptul de a cere un raport asupra datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm, conform prevederilor RGPD.

  • Dreptul la rectificare - În situațiile în care constatați inexactități, ori sunteți conștient de modificarea unor date cu caracter personal prelucrate de către REEA SRL, care nu mai sunt conforme cu realitatea aveți dreptul de a cere rectificarea acestora, conform prevederilor RGPD. În interesul nostru legitim de afaceri, vă notificăm obligația de a vă exercita acest drept ori de câte ori este incident, conform prevederilor RGPD.

  • Dreptul de a vă opune prelucrărilor - Aveți dreptul de a solicita încetarea unor prelucrări asupra datelor cu caracter pe care REEA SRL le efectuează, conform prevederilor RGPD. Acest drept poate fi exercitat când o anumită prelucrare este considerată nejustificată. Vom lua în considerare cererea și vă vom comunica clar modul, baza legală și decizia cu privire la soluționare.

 

Acest drept nu poate fi exercitat, ori va fi soluționat negativ, dacă prelucrarea este cerută de legislația în vigoare, este în conformitate cu un contract în derulare, aduce atingere nejustificată unei terțe părți (cu excepția cazului în care prin soluționarea favorabilă a opoziției Dumneavoastră putem în continuare proteja acea terță parte în mod corespunzător), ori poate influența investigațiile unor autorități ale Statului. De asemenea, nu vă puteți opune prelucrărilor care fac parte din, afectează, ori pot afecta sistemele de securitate ale REEA SRL.

 

Vă asigurăm totuși, că ori de câte ori va fi posibil vom da curs cererilor Dumneavoastră, în strictă conformitate cu prevederile cadrului legal aplicabil, în special cu prevederile RGPD.

  • Dreptul împotriva luării unor decizii automate - Vă oferă posibilitatea de a vă opune luării unor decizii de către sisteme de prelucrare automate, fără intervenția unei persoane reale. REEA SRL nu aplică astfel de prelucrări datelor cu caracter personal colectate prin intermediul paginilor de pe domeniul https://eeatingh.ro/.

  • Dreptul asupra restricționării prelucrărilor - Vă oferă posibilitatea de a ne solicita restricționarea modului în care prelucrăm datele cu caracter personal în următoarele situații:

Sunteți conștient că prelucrăm date cu caracter personal care nu mai corespund cu realitatea, ori există informații inexacte.

Există suficiente motive rezonabile pentru a considera prelucrarea efectuată ca fiind ilegală.

Doriți păstrarea datelor în mod expres, prin exprimarea unui acord în formă scrisă, dar nu doriți ca aceste date să fie incluse parțial ori total în anumite prelucrări.

Există o cerere prin care vă exercitați “Dreptul de a vă opune prelucrărilor” asupra datelor cu caracter personal prelucrate în interes legitim de către REEA SRL.

  • Dreptul la portabilitatea datelor - Vă oferă posibilitatea de a solicita transferul datelor cu caracter personal, prin mijloace automatizate, atunci când acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, în baza unui contract ori a unui consimțământ exprimat expres, în formă scrisă.

  • Dreptul de “a fi uitat” (a fi șters) - Este dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal în următoarele situații:

    • Datele nu mai sunt necesare prelucrării, nu mai servesc scopului pentru care au fost colectate, ori devin inexacte.

    • Dispare baza legală a prelucrării prin modificarea legislației, ori prin retragerea unui consimțământ acordat în prealabil.

  • Dreptul de a reclama - Vă garantează opțiunea de a depune o reclamație în situațiile în care sunteți nemulțumit de modul în care răspundem, ori de calitatea răspunsurilor, respectiv al soluțiilor oferite la solicitările depuse cu privire la colectarea ori prelucrările datelor cu caracter personal.

  • Dreptul la despăgubiri și asistența juridică - Este dreptul Dumneavoastră de a cere despăgubiri și asistență juridică în situațiile în care există prejudicii dovedite ca urmare a colectării ori prelucrării datelor cu caracter personal de către REEA SRL în calitatea sa de operator.

 

Menționăm că în toate situațiile avem obligația legală de a verifica corespunzător identitatea solicitantului și ca urmare acest lucru poate însemna solicitarea de date cu caracter personal specifice adiționale.

 

 

 

 

 

Drepturi de autor. ©2018 ARON SAMU PHD LLM ESQ SRL. Toate drepturile rezervate.

Documentul a fost revizuit în ceea ce privește prevederile incidente în materia protecției datelor cu caracter personal. În urma analizei, au fost făcute ajustări și rectificări ale conținutului propriu al societății REEA SRL. Societatea ARON SAMU PHD LLM ESQ SRL certifică prin Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal Dr. Áron Samu, LL.M., Esq. un nivel de conformitate cu prevederile normative în vigoare de “Conștientizare a eforturilor” (“Efforts awareness”) și acordă prezentului document cod de culoare roșu conform standardelor de certificare ale societății ARON SAMU PHD LLM ESQ SRL, astăzi, 23 August 2018.